Over harsen

Feit of fabel over harsen

Ik krijg vaak de volgende stelling / vraag te horen:

“Maar als je begint met harsen dan wordt het toch alleen maar erger?”

Als ik doorvraag van wie ze dit hebben dan is het altijd: “oh, iemand zei dat”.

Goed… feit of fabel?

Fabel!

Ik bespaar je de details maar eenvoudigweg komt het hier op neer: Haargroei is genetisch bepaald en wordt grotendeels hormonaal aangestuurd.

Het erger worden na het ontharen is vaak een illusie. Je gaat van een gladde huid stilletjes aan terug naar een behaarde huid. En hier gaat men enorm op focussen… HAAAAAAR!!! Het lijkt erger! Tenzij er hormonaal wat aan de hand is – zoals de overgang of door gebruik van bepaalde medicatie. Maar dit staat volledig los van het ontharen met hars.

Dus… laat je niet tegenhouden door wat een ander zegt en laat het gewoon harsen als je dat graag wilt.

(Stiekem wou ik dat het een feit was. Dan zou ik mijn hoofdhaar harsen om een weelderige haardos te krijgen)

Heb je een vraag over de huid, behandelingen, huidaandoeningen, handen, voeten, nagels, massage…? Stel ze gerust via info@schoonheidsinstituutlamat.nl